Adlib Ibiza i Marta Torres protagonitzen ‘Fashion & Art’, una exposició conjunta a Sa Nostra Sala

 

Sa Nostra Sala acull l'exposició ‘Fashion & Art’ que s’inaugura el pròxim divendres 5 de juliol a partir de les 20.00 hores. Es tracta d'una mostra col·lectiva composta per propostes nupcials de nou dissenyadors Adlib Ibiza que conviuen en un mateix espai amb les obres de la pintora eivissenca Marta Torres.

Tal como ha explicat la consellera del Departament de Promoció Econòmica, Cooperació Municipal i Recursos Humans, Maria Fajarnés, es tracta d’una mostra que “posa en valor la nostra moda, la nostra artesania i el nostre patrimoni cultural”, una exposició en la qual, segons ha relatat la consellera, “s'han unit dues expressions artístiques que, aparentment no tenen res a veure, però que troben un punt de connexió en la seua font d'inspiració que és Eivissa i comparteixen una mateixa essència”.

La consellera ha volgut convidar a tothom a gaudir d'aquesta exposició que estarà oberta fins al 26 de juliol i que després s'exposarà a Mallorca en el Centre Cultural la Misericòrdia. Finalment, ha agraït a la consellera de Cultura del Consell d’Eivissa, Sara Ramon, i tot el seu equip per cedir aquest espai.

Per la seua part, la comissària de l'exposició, Carme Coll, ha detallat que l'objectiu és crear un espai multisensorial on puguin gaudir amb tots els sentits, “l'oïda, amb la melodia que recull sons de la naturalesa, evidentment amb la vista amb les propostes bridal d’Adlib Ibiza i els quadres de Marta Torres i, finalment, amb l'olfacte intentant reproduir aquesta aroma del camp d'Eivissa”. Les obres estan distribuïdes en una progressió cromàtica i el que s’ha tractat és combinar els colors i la intenció del quadre amb els teixits de cadascuna de les peces nupcials dels dissenys Adlib Ibiza.

La pintora Marta Torres ha assenyalat que les obres que es poden veure en aquesta sala “les he creades especialment, excepte un parell d'elles, per a aquesta exposició”. “La meua intenció és convidar a l'espectador a submergir-se en la naturalesa d'Eivissa a través dels meus quadres”. L'artista eivissenca ha relatat a més que “Adlib Ibiza em serveix d'inspiració i que, igual que les peces dels dissenyadors, els meus quadres tenen una base blanca i s'engalanen de buguenvíl·lies, de llimoners... elements que provenen de la naturalesa de l'illa que és la mateixa que serveix d'inspiració als dissenyadors Adlib Ibiza i les seues col·leccions”.

Aquesta exposició es podrà visitar de dilluns a divendres 10.00 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores en Sa Nostra Sala fins al pròxim 26 de juliol.