Torna ‘Estiu Jove 2024’ amb un cartell de concerts encapçalat pel grup Statuas d Sal

Tindrà lloc el 7 de setembre a les 20.00 hores en el Recinte Firal i l'entrada serà gratuïta i d'accés lliure fins a completar l’aforament

 

‘Estiu Jove 2024’ torna enguany amb un cartell musical encapçalat pel grup Statuas d Sal que, després d'11 anys, tornen a l'escenari per oferir un concert únic en el marc d'aquesta jornada que serà el proper 7 de setembre a les 20.00 hores en el Recinte Firal, amb entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament. Amb ells, completen el cartell el grup eivissenc Morning Drivers i el DJ Toni Torres.

Avui, la consellera del Departament de Joventut del Consell d’Eivissa, Marilina Ribas, junt als integrants del grup Statuas d Sal i de la banda Morning Drivers han presentat aquesta cita musical en roda de premsa. “Enguany tornem amb un Estiu Jove 2024 més potent que mai perquè hem aconseguit portar a Statuas de Sal i que al costat dels Morning Drivers i el DJ Toni Torres serà una cita musical de deu”. Marilina Ribas ha volgut remarcar la qualitat de la música que hi ha a l'illa “aquí a Eivissa es fa una música d'alta qualitat, amb grups capdavanters, i on totes dues bandes són molt estimades i estan consolidades. Un esdeveniment que realment és un homenatge als eivissencs, una festa per als joves de totes les edats”.

Per la seua banda, els integrants de Statuas d Sal han destacat que estan molt orgullosos de poder participar en aquest esdeveniment, “per a nosaltres és una oportunitat per poder ajuntar-nos, recordar les cançons, passar-ho bé i fer-ho passar bé al públic”, ha detallat Joan Barbé. Per part seua, David Serra ha volgut subratllar que “també estem molt contents perquè es compti en aquest esdeveniment amb grups locals com els Morning Drivers i també el DJ Toni Torres, que són gairebé com els nostres fills musicals, perquè hem col·laborat en mil coses junts i serà una veritable festa eivissenca”.

Finalment Luis Iglesias, membre de Morning Drivers, ha indicat que “com per a molts, Statuas d Sal ha estat un referent musical per a tots nosaltres i ara són amics i estem encantats de participar en aquesta festa el 7 de setembre que sabem que serà gran”.

‘Estiu Jove 2024’ començarà a les 20.00 hores i arrencarà primerament amb l'actuació del DJ Toni Torres, després pujarà a l'escenari el grup Morning Drivers i, finalment, tancarà aquesta cita musical la mítica banda eivissenca Statuas d Sal.