L'Auditori de Cas Serres acull aquest divendres 27 de setembre ‘Dance is my heroine’

 

Aquesta funció és l'última del cicle de espectacles de setembre inclosos en la VII Temporada de Dansa 2024

Aquest proper divendres 27 de setembre l'Auditori de Cas Serres acull ‘Dance is my heroine’, una funció de la companyia Cristina Gómez que començarà a les 20.00 hores i l'entrada de les quals es pot ja adquirir en el portal web www.conselleivissa.escenaonline.com a un preu de 8 euros l'entrada anticipada i a 12 euros en taquilla, així mateix es poden comprar abonaments per a tots els espectacles.

Aquesta peça de dansa parla de la identitat, de likes, d'atrevir-se a ser i de permetre's fracassar. Convida a repensar la relació amb el propi cos i les nostres rutines d'ocupació de l'espai públic. També és un tribut a tres dones que van escriure la Història de la Dansa: Yvonne Rainer, Deborah Hay i Pina Bausch.

“Desitjar no ser tu i acabar sent més tu que mai. Què passaria si un dia qualsevol, en una botiga de segona mà, trobessis un vestit de superheroïna i en provar-te'l, ja no poguessis llevar-te'l”, expliquen des de la companyia.

Un treball escènic multidisciplinari, que inclou moviment, text i vídeo, i en el qual l'humor i la reflexió són presents. Gómez juntament al seu alter-ego Fanny De Funny declaren el seu profund i compromès amor per la dansa.

Tota la informació sobri entrades, abonaments i més detalls de l’espactacle és pot demanar a través del correu promociocultural@conselldeivissa.es i el telèfon 680 104 856 (de dilluns a divendres, de 10 a 15 hores).