“Principiantes” i “Mímesis”, una funció amateur i una altre per a tota la família, aquest cap de setmana a Cas Serres

L’obra de dansa “Principiantes” serà aquest divendres 18 d’octubre a les 19.00 hores i “Mímesis” tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre a les 19.00 hores

 

La VII Temporada de Dansa 2024 acull a l’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres aquest cap de setmana dues funcions: ‘Principiantes’, de la companyia Carlota González, aquest divendres 18 d'octubre als 19.00 hores i ‘Mímesis’, de la companyia ZIG-ZAG Danza, el 20 d'octubre a les 19.00 hores. Les entrades ja és podin adquirir de manera anticipada a un preu de 8 euros a través del web www.conselldeivissa.es, així com abonaments per a tots els espectacles

La funció ‘Princpiantes’ és un projecte comunitari i participatiu de companyia Carlota González, interpretat per la ballarina i coreògrafa Carlota Mantecón, que convida a 10 dones majors de 60 anys a formar part d'un dispositiu escènic. Aquesta obre neix del desig de posar en valor la creació d'un cos col·lectiu amb dones majors que s'activa amb aquestes intèrprets, on es posa en valor el moviment en un acte col·lectiu que oscil·la entre l'autonomia singular i la potència del plural.


 

Per la seua part, l’obra ‘Mímesis’, de la companyia ZIG-ZAG Danza, és una funció destinada a un públic familiar que compta a través de la dansa com una tribu es reuneix per realitzar el ritual iniciàtic del viatge de la vida. I com en un mirall, els personatges aniran interpretant el món que els envolta per créixer, mimetitzant-se amb l'entorn i repetint allò que veuen al seu voltant.


 

Tota la informació sobre entrades, abonaments i més detalls de l’espectacle es pot demanar a través del correu promociocultural@conselldeivissa.es i el telèfon 680 104 856 (de dilluns a divendres, de 10 a 15 hores).