El Consell d’Eivissa regularitza l’horari de la línia L20A per a que els alumnes de l’IES Balàfia puguin agafar el bus després de les classes

 

El conseller del  Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa, Mariano Juan, i el director insular de Transports, Roberto Algaba, s’han reunit avui amb la presidenta de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Balàfia de Sant Llorenç, Pilar Ferrando,  per tractar la sol·licitud que han fet per a que l’horari de la línia L20A s’adapti a la sortida dels alumnes del centre.

Així, Juan li ha anunciat que aquest autobús ja ha regularitzat el seu horari en la parada de Sant Llorenç en direcció a Eivissa perquè surti a les 14:15 hores, no sortirà abans d’eixa hora, perquè els alumnes puguin agafar-lo després de les classes. Es tracta d’una mesura que s’ha posat en marxa de manera temporal, durant el curs escolar, i que respon a una demanda concreta d’aquest institut i que beneficiarà a més de 20 alumnes del centre. Des de l’Ajuntament de Sant Joan han agraït aquesta solució que permetrà a aquest grup d’estudiants del municipi poder comptar amb un bus de tornada a casa en un horari adaptat.

Des del Departament es recorda que qualsevol col·lectiu interessat pot dirigir-se al Consell per sol·licitar una reunió per abordar situacions o peticions com aquesta que seran avaluades pels tècnics i professionals. Cal tenir en compte que el servei d’autobús del Consell Insular d’Eivissa és un servei públic general, que enguany, entre els mesos de gener i agost ha superat els cinc milions de passatgers. Per tant, qualsevol canvi que es faci en els horaris ha d’estar motivat per un interès general.

També es recorda que enguany, el Govern balear ha ampliat per primera vegada als alumnes de Batxillerat (fins als 18 anys) el servei de transport escolar per a centres públics i d’educació especial.