El Consell d’Eivissa inicia una ronda de contactes amb els ajuntaments de l’illa per explorar la creació d’una àrea de prestació conjunta del taxi

 

El conseller de Mobilitat del Consell d’Eivissa, Mariano Juan, juntament amb el director insular de Transports, Roberto Algaba, s’han reunit avui amb l’alcalde de Sant Josep, Vicente Roig, per explorar la creació d’una àrea de prestació conjunta del taxi a l’illa d’Eivissa. Una reunió que s’inclou dins la ronda de contactes que es farà amb tots els ajuntaments i que ha iniciat aquest dilluns l’alcalde de Sant Josep.

Vicente Roig ha anunciat que el consistori josepí, finalment, accepta aquesta àrea de prestació conjunta sempre que la majoria de llicències de taxi del municipi estigui d’acord en aquesta proposta, i sempre que es compleixin les mateixes condicions de l’ordre de càrrega i descàrrega a la resta de municipis i es faci un estudi, conjuntament amb el sector del taxi, per millorar aquestes condicions.

El conseller Juan ha assenyalat que aquestes propostes dels ajuntaments van encaminades a la millora del servei de taxi a l’illa d’Eivissa i donen resposta a les demandes realitzades per la federació majoritària de taxi FITIE. “Totes les decisions que vagin encaminades a la creació de l’àrea de prestació conjunta a l’illa d’Eivissa, que aprovarà el Govern, seran decisions consensuades entre els ajuntaments i el sector a Eivissa, volem que sigui una proposta fruit de la cooperació entre tots”, ha conclòs Juan.