Vicent Marí: “Comptar amb professionals eivissencs com a docents a l’Escola d’Hoteleria és garantia d’èxit”

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, ha participat avui a l’acte de presentació de l’oferta formativa de l’Escola d’Hoteleria d’Eivissa per al curs 2024-2025, que inclou un màster en alta gastronomia; un curs de primer especialista en cuina i pastisseria; un d'especialista en restauració; un de sommelier i un curs d’iniciació al món del vi. Aquesta oferta formativa pròpia de la EHIB a Eivissa acollirà un màxim de 120 persones en total entre totes les formacions.

Vicent Marí ha posat en valor que Eivissa compte amb una oferta formativa en hoteleria de “primer ordre” amb un equip directiu, encapçalat per la seua directora Pepita Costa, i professional amb docents eivissencs de reconegut prestigi, “als qui vull agrair el seu compromís en dur endavant un projecte il·lusionant i esperançador per a Eivissa”. El president del Consell ha remarcat que a Eivissa “som reconeguts mundialment com a destinació turística i ara, o serem també com a destí formatiu referent en el món”, una tasca que s’assolirà, ha dit “amb l’equip docent que avui es presenta i que s’encarregarà de la formació dels futurs professionals del sector turístic a Eivissa”.

Marí també ha agraït al conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, i a tots el que han fet possible la posada en marxa del primer curs de l’Escola d’Hoteleria d’Eivissa “amb estudis que ens ajudin a millorar la qualitat del servei que s’ofereix a l’illa” i ha assegurat que, amb el treball de tots, “l’èxit està garantit”.

El president del Consell també ha manifestat la seva satisfacció davant el repartiment de l’Impost de Turisme Sostenible amb el qual,  "per primera vegada Eivissa rep més del que aporta". Així ha remarcat que, amb un finançament que suposa per a l'illa el 28% del total dels projectes a l'arxipèlag, es podran desenvolupar projectes "encaminats a millorar la qualitat com a destinació turística d'Eivissa", amb intervencions en patrimoni, turisme MICE (turisme de negocis), en formació i seguretat. "Una oportunitat per continuar treballant en la diversificació, i sortir del turisme tradicional de sol i platja". Marí també ha destacat la importància que suposa que en les properes convocatòries de l’ITS es puguin presentar projectes per combatre l’intrusisme”.