Consell d’Eivissa i Càritas signen el conveni per al desenvolupament del programa de Centre de Dia i Menjador per import de 146.000 euros

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, i el director de Càritas Diocesana d’Eivissa, Joan Torres, han signat avui un conveni de col·laboració mitjançant el qual el Consell aporta la quantitat de 146.892,31 € perquè l’entitat solidària pugui desenvolupar el programa Centre de Dia i Menjador Social dirigit a persones amb risc d’exclusió social.

Del total d’aquesta subvenció, el Consell d’Eivissa avançarà el 75% a partir de la signatura del conveni (110.169,23€) mentre que el 25% restant (36.723,08€) es farà efectiu una vegada es justifiqui el primer 75%,

El servei de menjador social i centre de dia de Càritas Diocesana d’Eivissa dóna suport a les persones que pateixen dificultats d’integració social o comunitària derivades per condicions laborals precàries, desocupació, pobresa, la manca d’habitatge, desestructuració familiar, malalties mentals i malalties cròniques.

El president Vicent Marí ha destaca la importància d’aquest conveni per tal de “garantir el desenvolupament d’activitats assistencials bàsiques com el Centre de Dia i Menjador Social, destinades a persones amb aquest tipus de necessitats a tota la illa d’Eivissa. És un acte de solidaritat que hem de reconèixer i ajudar en tot allò que sigui possible”.

A la signatura del conveni també hi ha assistit la conseller de Benestar Social, Família i Igualtat, Carolina Escandell.